UniCare Nursing  |Palliatieve en Terminale zorg
 
Liefdevolle zorg in de laatste momenten van het leven

Mijn droom: Een eigen hospice verwezenlijken
Mijn droom is om een eigen hospice te realiseren, waar mijn passie voor mijn werk en de liefde voor de natuur samenkomen. Het delen van deze droom op mijn website voelt als een belangrijke stap in de richting van deze ambitie. Lees snel verder, want op deze pagina neem ik je mee in mijn visie voor deze droom.

Ik streef naar de oprichting van een holistische hospice, die harmonieus samengaat met een zelfvoorzienende boerderij. Mijn doel is om twee essentiële aspecten te combineren: hoogwaardige zorg en zinvolle dagbesteding. Het creëren van een unieke faciliteit op het platteland, waar zorgvragers niet alleen kunnen rekenen op de beste palliatieve zorg, maar ook genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving, evenals de helende kracht van interactie met dieren.
Wil je meer informatie over mijn droom?

Wil je samen met mij sparren over deze mooie droom, heb je waardevolle tips, of ben je geïnteresseerd in investeringsmogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Ik deel graag meer over mijn visie en hoe we samen deze droom kunnen verwezenlijken. Samen kunnen we een verschil maken in de wereld van palliatieve zorg, met als hoofddoel: liefdevolle zorg in de laatste momenten van het leven.